Objavte spojenie krásy a funkčnosti v projekte PONT v Ružinove

Projekt PONT predstavuje významný developerský projekt, ktorý je plánovaný v dynamickej časti Bratislavy, konkrétne v mestskej časti Ružinov. Táto lokalita je obľúbená pre svoju kombináciu mestského života a pokojnej atmosféry predmestia, čím vytvára ideálne podmienky pre moderné bývanie. Tento projekt sa zameriava na využitie výhod zeleného prostredia Prievozu a zároveň prináša prvky moderného urbanistického štýlu charakteristického pre Ružinov.

Lokalita a prostredie
 

Ružinov je známy svojou vynikajúcou občianskou vybavenosťou, dostupnosťou verejnej dopravy a množstvom zelene. Projekt PONT je strategicky umiestnený tak, aby poskytoval obyvateľom jednoduchý prístup ku všetkému, čo potrebujú – obchody, reštaurácie, škôly a zdravotnícke zariadenia. V blízkosti sa nachádza aj Park Andreja Hlinku, ktorý je ideálnym miestom na relax a aktívny oddych.


Architektúra a dizajn
 

V rámci projektu PONT je plánovaná výstavba 50 moderných bytov, ktoré sú navrhnuté s  dôrazom na maximálny komfort a využitie inovatívnych technológií. Každý byt bude mať veľkorysé dispozície a súčasťou väčšiny bytov budú balkóny, loggie alebo terasy, ktoré poskytnú obyvateľom možnosť užívať si výhľady a vonkajší priestor v súkromí.
 

Technologické riešenia a udržateľnosť
 

Projekt kladie silný dôraz na udržateľnosť a ekologické riešenia. Budovy budú vybavené systémami rekuperácie vzduchu, ktoré zabezpečia čerstvý vzduch bez potreby častého vetrania. Stropné kúrenie a chladenie zabezpečia optimálnu teplotu počas celého roka, pričom individuálna regulácia prostredníctvom tepelného čerpadla umožní efektívne riadenie energetických nákladov. Tieto technológie prispejú k nižším prevádzkovým nákladom a ekologickejšiemu životnému štýlu.


Služby a komfort

 

Obyvatelia projektu PONT budú mať k dispozícii 24-hodinovú recepciu a obchodné átrium, kde budú umiestnené kaviarne a obchody. Plánovaných je 99 parkovacích miest najmä v suterénnych priestoroch, čo zabezpečí dostatok parkovacích kapacít pre rezidentov aj návštevníkov. Tento prístup k službám a infraštruktúre zvýši komfort a kvalitu života obyvateľov. Navyše, strategická poloha projektu zaručuje výbornú dostupnosť k rôznym službám a voľnočasovým aktivitám v okolí


Harmonogram a rozvoj

Výstavba projektu PONT je naplánovaná na začiatok jesene tohto roku 2024 a očakáva sa, že hrubá stavba bude dokončená vo štvrtom kvartáli 2025. Tento časový rámec umožňuje dôkladné plánovanie a realizáciu projektu s dôrazom na kvalitu a detail. Developer očakáva kolaudáciu bytového domu na konci roka 2026 a odovzdanie bytov by malo prebehnúť začiatkom roka 2027.

 

Projekt PONT predstavuje jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú moderné a komfortné bývanie v srdci Bratislavy s dôrazom na udržateľnosť, kvalitu života a moderné technologické riešenia. Ružinov ako lokalita ponúka všetko potrebné pre spokojný a komfortný život, pričom dodáva hodnotu prostredníctvom svojej vizionárskej koncepcie a inovatívnych riešení.


 

 

Nepremeškajte ponuku